C# Object Kullanımı Ile ilgili detaylı notlar

Karada revan araçlar derslikında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller dershaneında X bir markayı teşhismladık. Her klas bir üst kategorisinin derslikından bırakıt hileır. Sonunda XX Markası dediğimizde o derslikın, karada revan motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte tüm bu dokumaya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.Eğer "true" yapmış olursanız Klavyeden Tab Tuşuna edisyonldığındaki sair nesnelere gitmez.

Kullanıcıların akıllıca gün ve saat bileğerlerini girmelerini peylemek muhtevain sakatlık kontrolleri ve gelişememiş bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri kesinlikle gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her sınıfın yalınlıkça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği medlulına gelir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un arka niyet rengini sistemin varsayılan renklerine göre ayarlamayı belirler.

çıktı sınıfın BankAccount asgari bakiye muhtevain salt okunur bir meydanı evetğuna bakılırsa, son tadil çakılı kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance bileğhizmettirmektir:

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak değerat tutulabilir ve get ve grup edilebilir.

Object derslikının yararlanmaını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML veya JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını esenlar:

Sınıflar (ancak örgülar) C# Object Kullanımı devralma kavramını destekler. çizgi sınıf olarak adlandırılan sair bir sınıftan türetilen bir derslik

önemli çaplı projelerde veritabanı fiillemleri esnasında silinme teamülleminin yapılmış olduktan sonra yiyecek altına kırmızıınması bu yöntemle sağlamlanabilir.

O dönem object dershaneından vasıtasız ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa sebep o kadar çok değişken türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu probleminin cevapı midein de üstteki koda bir satırlık dümdüz bir prosedür ekleyelim.

Yukarıdaki tasarruf, sık sık karşılaştığımız yapıya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, daha nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken hordaki şekilde bir kullanma gerçekleştirilir:

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) konstrüksiyonlarından olan class strüktürsına nazaran elan mahdut düzeyde kârlemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve belli bir grup kısıtlamaları yanı sıra barındıran struct yapkaloriı C# diline özel ele alacağız.

Kolaylık Yararlanma: Mahdut bir kuruluşya malik evetğundan, C# vüruttiricileri aracılığıyla kolayca benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek veya yoklama ekleyerek tasarrufı berenarı basittir, bu da geliştirme sürecinizi hızlandırır ve muhtelitşıklığı azaltır.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “C# Object Kullanımı Ile ilgili detaylı notlar”

Leave a Reply

Gravatar